Politica de Confidențialitate

Notificare privind protecția datelor personale

Ne bucurăm să vă putem furniza informații prin intermediul interacțiunilor pe care le avem cu dvs., indiferent dacă este vorba despre interacțiuni față în față, interacțiuni cu ajutorul platformelor noastre digitale (cum ar fi aplicațiile mobile sau site-urile web) sau orice alte mijloace de interacțiune alese de dvs.

Această Notificare privind protecția datelor personale explică modul în care Imedica S.A. colectează, utilizează și divulgă datele cu caracter personal pe care dvs. ni le furnizați sau alte informații legate de dvs. pe care este posibil să le obținem sau să le generăm prin alte mijloace. Vă rugăm să acordați câteva momente consultării acestei notificări privind protecția datelor personale și, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Ce date cu caracter personal colectăm și de unde le obținem?

Printre datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs. se numără:

 • informații de natură tehnică – cum ar fi:
  • informații colectate în urma vizitelor dvs. pe site-urile noastre web, inclusiv tipul de browser și sistemul de operare pe care îl utilizați, timpii de acces, paginile vizualizate, URL-urile pe care ați făcut clic, adresa IP și pagina accesată înainte de a naviga pe site-urile noastre web;
  • informații despre dispozitiv, inclusiv identificatorul unic al dispozitivului, modelul hardware, sistemul de operare și versiunea acestuia și informații despre rețeaua mobilă.

De asemenea, este posibil să prelucrăm date referitoare la dvs., care dezvăluie detalii despre starea dvs. de sănătate. De exemplu, dacă ne spuneți despre o afecțiune de care suferiți sau dacă detaliile despre sănătatea dvs. pot fi deduse din informațiile pe care ni le-ați transmis atunci când ne-ați contactat, indiferent de motiv. Atunci când prelucrăm acest tip de informații despre dvs., legea ne impune să luăm măsuri corespunzătoare pentru a obține consimțământul dvs. în vederea utilizării acestor informații.

Cum obținem datele cu caracter personal despre dvs.?

Colectăm datele dvs. cu caracter personal în decursul monitorizării instrumentelor și serviciilor noastre tehnologice, inclusiv a comunicărilor prin e-mail trimise către și de la Imedica S.A.. Este posibil să combinăm datele pe care le deținem cu privire la dvs. din diferite surse.

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal

Utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru:

 1. a gestiona operațiunile noastre zilnice, inclusiv pentru:
  • a respecta legile, regulamentele, reglementările, ghidurile, codurile, precum și regulamentele și reglementările profesionale/industriale aflate în vigoare;
  • a respecta cererile sau solicitările impuse de autoritățile de reglementare, guvernele, curțile de justiție și organele de aplicare a legii locale și străine și a îndeplini procedurile judiciare sau cerințele specifice legate de un eventual litigiu și
  • a investiga și a lua măsuri împotriva utilizatorilor care încalcă regulile impuse de noi sau care au comportamente ilegale sau dăunătoare pentru ceilalți sau pentru proprietatea altor persoane;
 2. a îmbunătăți operațiunile noastre zilnice, inclusiv:
  • pentru scopuri interne cum ar fi auditul, analiza datelor și cercetarea, pentru a ne ajuta să oferim și să îmbunătățim platformele digitale, conținutul și serviciile Imedica S.A.;
  • pentru a monitoriza și analiza tendințele, gradul de utilizare și activitățile asociate produselor și serviciilor noastre, astfel încât să putem înțelege care porțiuni ale platformelor noastre digitale și ale serviciilor noastre prezintă cel mai mult interes și să îmbunătățim designul și conținutul platformelor noastre.

În ce temei folosim datele dvs. cu caracter personal?

 • În scopuri legitime de afaceri: Utilizarea datelor dvs. cu caracter personal ne ajută să ne administrăm și să ne îmbunătățim activitatea comercială, precum și să reducem la minimum orice întrerupere a serviciilor pe care vi le oferim. De asemenea, ne permite să pregătim comunicări mai relevante și personalizate pentru dvs. și să vă oferim o experiență eficientă și eficace în ceea ce privește produsele și serviciile noastre.
 • Pentru a respecta obligațiile legale ce ne revin și alte solicitări de informații: Respectarea legilor, reglementărilor, regulamentelor, codurilor și ghidurilor este importantă pentru noi și ne dorim să putem respecta toate aceste prevederi, precum și alte cereri și solicitări de date, așa cum specificăm în acest document. Acestea afectează modul în care ne derulăm activitatea și ne ajută să oferim produse și servicii cât se poate de sigure. Dacă se întâmplă să utilizăm datele dvs. cu caracter personal în acest scop, vă asigurăm că vom lua măsuri pentru a vă proteja datele cu caracter personal, ori de câte ori este posibil.

3. Uneori divulgăm datele dvs. cu caracter personal

Este posibil să divulgăm datele dvs. cu caracter personal cu:

 • membri ai Imedica S.A. și
 • următoarele terțe părți de încredere:
  • agenții și furnizorii noștri, inclusiv cei care ne furnizează servicii tehnice, cum ar fi analize de date, găzduire și asistență tehnică;
  • consultanții noștri profesionali și auditorii noștri;
  • instanțe, autorități de reglementare, administrații publice și autorități de aplicare a legii, locale sau străine și
  • alte terțe părți, în legătură cu vânzările, fuziunile, achizițiile sau reorganizarea tuturor sau unora dintre activitățile noastre.

4. Transferuri în afara țării dvs. de origine

Este posibil să transferăm datele dvs. cu caracter personal în afara țării dvs. de origine. Țările către care sunt transferate datele dvs. cu caracter personal pot să nu ofere același nivel de protecție pentru datele cu caracter personal pe care îl prevăd legile din țara dvs. de origine.

Vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate și în siguranță atunci când sunt transferate în afara țării dvs. de origine, în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor. Aceste măsuri includ acorduri de transfer de date care implementează clauze standard de protecție a datelor.

Site-uri web pe care nu le deținem și asupra cărora nu avem control

Uneori, este posibil să furnizăm linkuri către site-uri web sau aplicații mobile pe care nu le deținem și asupra cărora nu avem control. Această Notificare privind protecția datelor personale nu este aplicabilă și acestor site-uri web. Dacă alegeți să utilizați aceste site-uri web, vă rugăm să verificați declarațiile privind aspectele legale și protecția datelor personale, publicate pe fiecare site web sau în fiecare aplicație mobilă pe care o accesați în parte, pentru a înțelege practicile de protecție a datelor personale aplicate.

5. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regulă generală, vă păstrăm datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar (a) pentru a respecta legea, (b) în contextul unei acțiuni în instanță sau a unei investigații în care Imedica S.A. este implicată sau (c) pentru a vă furniza informații, accesul pe care l-ați solicitat la canale digitale (cum ar fi site-urile noastre web), la produsele și la serviciile noastre.

6. Ce nivel de siguranță asigurăm pentru datele dvs. cu caracter personal?

Utilizăm o gamă largă de măsuri și tehnologii de securitate pentru a vă proteja datele cu caracter personal de accesul, utilizarea, divulgarea, modificarea sau distrugerea neautorizată, în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor.

De exemplu, atunci când divulgăm datele dvs. personale cu furnizorii externi, putem încheia un acord în scris care obligă furnizorii să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs. și să instituie măsuri de securitate adecvate pentru a vă menține informațiile în siguranță.

7. Drepturile dvs.

Aveți dreptul:

 • să refuzați prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct;
 • să solicitați de la Imedica S.A. informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv să primiți o copie a datelor dvs. cu caracter personal;
 • să solicitați rectificarea și/sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal;
 • să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal sau să obiectați împotriva prelucrării;
 • să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal
 • să depuneți plângere la autoritatea locală de supraveghere, dacă drepturile dvs. privind protecția datelor sunt încălcate sau dacă ați avut de suferit în urma prelucrării ilegale a datelor dvs. cu caracter personal.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru.

Ce se întâmplă dacă nu doriți să ne furnizați datele dvs. cu caracter personal?

Dacă vi se oferă opțiunea de a divulga către noi datele dvs. cu caracter personal, puteți alege oricând să nu faceți acest lucru.

Dacă alegeți să nu ne furnizați datele dvs. cu caracter personal, dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale de către noi sau dacă alegeți să vă retrageți consimțământul acordat în prealabil pentru orice prelucrare, vom respecta această alegere în conformitate cu obligațiile legale. Acest lucru ar putea însemna, însă, că nu putem realiza acțiunile necesare pentru atingerea scopurilor de prelucrare descrise sau că nu veți putea utiliza serviciile și produsele oferite de noi.

Imedica S.A. poate fi obligată sau poate avea dreptul să vă păstreze datele, pentru a respecta obligațiile legale sau de reglementare ce îi revin și pentru a-și proteja sau exercita propriile drepturi și interese legale.

8. Operatorul de date

Imedica S.A., Șoseaua București-Ploiești 141, București, este operatorul de date aferent datelor dvs. cu caracter personal.

9. Responsabilul cu protecția datelor

Dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, utilizați pagina Contact.

Disponibil în farmaciile din România

Copyright © 2024 TONOTIL. Toate drepturile rezervate.
crossmenu